img

Глобален снабдувач на заштита на животната средина

И безбедносни решенија за нови материјали

PET Основен филм за OCA Вовед и примена

НашиотПЕТ основен филмза OCA е изработен од висококвалитетен полиестерски основен материјал со одлични лепливи својства и издржливост. Производите се подложени на строго тестирање на квалитетот за да се осигура дека секоја серија производи ги исполнува високите стандарди. Нашите производи се широко користени во електронски производи, дисплеи, мобилни телефони, таблети и други области, обезбедувајќи им на клиентите сигурни решенија за поврзување.

1

Основен филм за PETСтруктурен дијаграм

Продажни места на производи:

1. Висококвалитетен материјал: Ние користиме висококвалитетен полиестерски основен филм за да се осигураме дека производот има одлични перформанси и издржливост на лепилото.

2. Широк опсег на апликации: Нашите производи се погодни за различни OCA филмски апликации, вклучувајќи електронски производи, екрани и други полиња.

3. Прилагодени услуги: Можеме да обезбедиме приспособени производи според потребите на клиентите за да ги задоволиме потребите на различни сценарија за апликација.

4. Конкурентна предност: Имаме напредна опрема за производство и строг систем за контрола на квалитетот за да обезбедиме стабилност и сигурност на нашите производи.

Предности на компанијата:

1. Фабрика ориентирана кон производство: Ние сме фабрика фокусирана на производство, со богато производствено искуство и техничка сила.

2. Обезбедување квалитет: Ние строго го контролираме квалитетот на производот за да се осигураме дека секоја серија производи ги исполнува високите стандарди.

3. Услуга за клиенти: Ние се фокусираме на комуникација и соработка со клиентите и им обезбедуваме професионална техничка поддршка и услуга по продажбата.

Како производствена фабрика, ние сме посветени на обезбедување висок квалитетПЕТ основен филм for OCA products to meet customer needs in various application fields. Our products have excellent bonding performance and durability and can provide customers with reliable bonding solutions. We will continue to adhere to the principles of quality first and customer first, continuously improve product quality and service levels, and work with customers to create a better future.If you are interested in our products, please visit our website: www.dongfang-insulation.com, or contact us via our email: sales@dongfang-insulation.com.


Време на објавување: 11-ти септември 2024 година

Оставете ја вашата порака